Magazines

 

Een doos vol mini-magazines van Schrijfzaken! Omdat een magazine maken toch wel het allerleukste is wat er is. Omdat een magazine een aantrekkelijke manier is om met je doelgroep te communiceren. Het is als een cadeautje, bijvoorbeeld vanwege een jubileum, een speciale aanbieding of een jaarverslag. Maak iets tastbaars. Een bewaareditie. Of ga mee in de digitale wereld, creëer een online e-magazine en heb regelmatig op een creatieve manier klantcontact. Dat wil jij toch ook?

 

Vraag Hier jouw gratis mini-magazine van Schrijfzaken aan! 

Populair

gallery/p1030661
gallery/p1030706
gallery/p1030712
gallery/p1030723
Liefde voor maken

 

Als kind schreef ik al verhaaltjes. Later maakte ik de schoolkrant. Dat groeide uit tot liefde voor magazines. Zelf maken dus. Bedenken. Vullen met tekst en beeld. Aansturen van andere creatieve mensen... Samen iets maken ❤️. Dat is precies wat ik nu als zzp'er met Schrijfzaken doe. Onlangs kwam mijn liefde voor papier weer opnieuw naar boven. Ik bewaar altijd al dozen en doosjes. Beplak ze regelmatig met een mooi papiertje. Zomaar, omdat ik hou van papier. Of om iemand een extra mooi ingepakt cadeautje te geven. In de workshop 'herinneringsboekjes maken' kwamen al mijn liefdes samen.

gallery/herinneringsboekje
gallery/p1030712
gallery/achterkant mini magazine2
gallery/linkedin oranje
gallery/facebook oranje
gallery/monnlp-twinkelingboek
gallery/doos mini magazines
Variaties op magazines

Waarvoor Schrijfzaken ook met veel liefde en zorg schrijft en eindredactie doet:

  • Jaarverslagen
  • Personeelsbladen
  • Folders
  • Flyers
  • Brochures
  • Brieven
gallery/publieksjaarverslag 2018 - de stuw
Jaarverslagen

 

Lente! De tijd van jaarverslagen. Een online-variant is steeds gebruikelijker, maar ik hou vooral van papieren versies. Het jaarverslag van Welzijnsorganisatie De Stuw kwam 10 jaar in magazine-vorm uit. Ik deed eindredactie en schreef artikelen. Twee jaar geleden wijzigde de organisatie haar koers. Het magazine verschijnt nu als pdf. Ik mag gelukkig nog steeds interviews doen en artikelen schrijven. Het voordeel van een pdf is dat jij deze online kunt lezen! Klik hier rechts maar eens op de afbeelding.