• Man (70+): "Na het lezen van je boek realiseer ik me pas echt dat je met een doodgeboren kindje ook moeder bent." 
  • Moeder van vijf overleden kindjes: "Twinkeling is een mooi boekje. Ik kreeg kippenvel toen ik het las. Ik herken dat de twinkeling in mijn ogen weg is, dat zeggen veel mensen." 
  • Vader: "Dit boek raakt je diep. Het helpt je om dingen later positief te benaderen. Vooral met verlies verwerking.

Enkele lezersreacties

Mijn kinderen zijn het mooiste wat me is overkomen. Ze maakten me moeder. Onzichtbaar voor de buitenwereld, maar innerlijk voor altijd moeder. Om mijn gebeurtenissen liefdevol los te laten, schreef ik: ‘Twinkeling: een volwassen sprookje over verliesverwerking’. Het schrijven van een sprookje was voor mij dé manier om mijn verdriet om te draaien en de buitenwereld te tonen hoeveel liefde er overblijft, ook na een groot verlies.

 

De liefdevolle ontmoetingen in Twinkeling zijn hartverwarmend. Ik ontmoet er mijn kinderen en geef ze letterlijk een plaats in mijn lichaam. Het toont hoe de meest verdrietige periode in het leven van een vrouw omgezet wordt in een tastbare herinnering waarmee het leven weer opnieuw glans krijgt. Mijn partner, Frank Zuithof, maakte het ontwerp en de illustraties. 

Populair

gallery/p1030661
gallery/p1030706
gallery/p1030712
gallery/p1030723
Twinkeling 
Een volwassen sprookje over verliesverwerking 

 

€ 14,95 
Uitgeverij Attrakt ISBN 9789460510052 

 

Mijn boek is te bestellen in iedere boekhandel, bij mijn uitgever, of uiteraard rechtstreeks bij mij. Stuur me een e-mail met daarin het aantal en je adresgegevens. En je ontvangt mijn boek zo snel mogelijk thuis.

gallery/twinkelingboek
gallery/reactie lezer twinkeling
gallery/mas_8343_alleen twinkeling kopie_small
gallery/linkedin oranje
gallery/facebook oranje