gallery/img_2760

Schrijfzaken tekstschrijfbureau sinds 2007 in Zwolle en wijde regio

 

In 1995 behaalde ik mijn diploma van hbo school voor journalistiek in Zwolle. Sinds 2009 ben ik naast tekstschrijver met een eigen bedrijf, ook mastercoach in NLP (Neuro-Linguistisch Programmeren).

 

Curriculum Vitae

  • Mijn journalistieke carrière begon in mijn kinderjaren met het schrijven van verhaaltjes, gedichten en opstellen. Vervolgens ontdekte ik de schoolkranten van de mavo en later de havo.
  • In Zwolle volgde vrijwilligerswerk bij het ledenblad van sociaal culturele vereniging Eureka en later het hoofdredacteurschap bij het Assendorper Nieuws.
  • Betaalde communicatiebanen deed ik bij de gemeente Steenwijk, Univé Verzekeringen, Waterleiding Maatschappij Overijssel en vanaf 1999 kreeg ik een vaste baan als bedrijfsjournalist bij Centraal Beheer Achmea.
  • Sinds 2007 werk ik als zzp'er met veel gevarieerde en blijmakende opdrachten, en opdrachtgevers zoals jij.

Coach

Naast een tekstschrijfbureau heb ik ook een coachingspraktijk moniquevandermeer-nlpcoach. In beide gevallen zijn mensen de rode draad. Mijn eindproduct is: de ander een goed gevoel meegeven. Als tekstschrijver doe ik dat door de geïnterviewde goed neer te zetten in een geschreven tekst. Als coach geef ik mensen de regie over hun emoties terug. Ik houd ervan om mee te denken en de vraag te stellen: wat wil je werkelijk bereiken?

 

Vrije tijd

Mijn vrije tijd vul ik ook met schrijven (hoe kan het ook anders). Maar ik word ook heel blij van fotograferen, zwemmen, yoga, NLP, Donald Duck, de moestuin en mijn vrijwilligerswerk bij Nazorgcentrum IntermeZZo, het inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten.

 

Zeg maar Monique 

 

Schrijfzaken is sinds 2007 mijn tekstbureau. Ik werd geboren op 14 maart 1969 in Friesland en woont sinds 1989 in Zwolle. Dat was het moment dat ik de school voor journalistiek deed. Voor mij een logische stap, want als kind schreef ik al verhaaltjes. Later maakte ik de schoolkrant. Dat groeide uit tot liefde voor magazines. Zelf maken dus. Bedenken. Vullen met tekst en beeld. Aansturen van andere creatieve mensen... Samen iets maken ❤️. Dat is precies wat ik nu als zzp'er met Schrijfzaken doe.

Populair

gallery/p1030661
gallery/p1030706
gallery/p1030712
gallery/p1030723
gallery/linkedin oranje
gallery/facebook oranje
gallery/monnlp-twinkelingboek